LOCATIE

CITY
CENTeR
BENEFITS

Werken in het hart van een stad die barst van de energie, altijd in beweging. Altijd een leuk café, winkel of cultuur dichtbij.

En toch gemakkelijk bereikbaar!

AIR
AND THE CITY

AIR is een mixed-use concept in het hart van de stad. En dat heeft zo zijn voordelen. Binnen wordt gewerkt, geshopt en is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen te komen. Stap naar buiten en je staat midden in het bruisende Rotterdamse stadsleven waar geen dag hetzelfde is.

Dankzij die supercentrale ligging is AIR op alle manieren uitstekend bereikbaar. Fietsen is altijd een goed idee, AIR krijgt een grote fietsenstalling in de kelder waar je veilig en droog je fiets kunt parkeren en je e-bike kunt opladen.

Je staat binnen een minuut op metrostation Beursplein en het NS-intercity station Blaak met verbindingen naar de rest van Nederland ligt op slechts vier minuten lopen.

Toch met de auto?
De AIR rooftop parking biedt exclusief voor gebruikers plek aan plek aan 80 auto's en oplaadpunten voor EV's. In de buurt van het Beursplein zijn meerdere parkeergarages en parkings aanwezig.

”Een enorm aanbod van cultuur, winkels, restaurants, cafés en lunchrooms, allemaal op loopafstand.”

1 min. Metrostation Beurs
4 min. Trein- en metrostation Blaak
7 min. Rotterdam CS
14 min. Airport Rotterdam/The Hague

EEN PAAR
MINUTEN
LOPEN
VAN AIR

FOOD
1. TOMS
2. Dudok
3. De Huismeester
4. De IJssalon
5. 1NUL8

WINKELEN
6. Markthal
7. Bijenkorf

ZAKELIJK
8. WTC
9. Stadhuis

CULTUUR
10. Laurenskerk