OFFICES

THE FUTURE
OF WORK
BY AIR

23.300 m2 vloeroppervlak aan premium kantoorruimte.

Een zee aan ruimte om gezond en met plezier te werken.

AIR
SPACE

De verdiepingsvloeren lopen uiteen van 4.200 tot 5.200 m² en zijn makkelijk en flexibel in te delen; groots, wat kleiner of in vier coulante gebruiksoppervlaktes van ca. 1.100 m. Die flexibiliteit blijft, ook als de ruimtes straks in gebruik zijn. De sfeer is industrieel en modern, met hoge plafonds en veel natuurlijke materialen.

Omdat AIR toekomstbestendig is ontworpen, speelt duurzaamheid op alle vlakken een hoofdrol. Van het ontwerp tot de bouw, van het gebruik en de verwerking van materialen tot energieverbruik, verwarming en koeling.

In samenwerking met ecologen en duurzaamheidsspecialisten is een verantwoorde, gezonde balans gevonden in biodiversiteit in, rond en op het gebouw.

Onder andere door het integreren van veel groen, zoals de enorme ‘green walls’ in het atrium. Daarnaast maakt AIR optimaal gebruik van zonnepanelen, wordt regenwater opgevangen, worden lokale leveranciers ingezet en vindt er circulaire recycling plaats van bestaande constructies en materialen.

AIR
MEETING
ROOM

”Presentaties, workshops; alle gebruikers van AIR kunnen terecht in de vergaderzaal, voorzien van alle multimediafaciliteiten”

HEALTHY AND HAPPY
AT WORK

AIR biedt de zekerheid dat je er kunt werken in een gezonde en duurzaam verantwoorde omgeving. Covid heeft duidelijk gemaakt dat een werkplek niet alleen functioneel en technisch goed in elkaar moet zitten, maar dat gezond, veilig en sociaal werken minstens zo belangrijk is.

” Gezondheid & wellbeing van de gebruiker staan voorop! ”

 

Er is bewust gekozen voor meerdere ruime liften in combinatie met ruim opgezette trappenhuizen, er worden natuurlijke, non-toxic materialen toegepast en binnen het gebouw wordt heel veel groen geïntegreerd.

Door de toepassing van high-end klimaatbeheersings- en luchtfilteringssystemen vindt een permanente en efficiënte verversing van de lucht plaats door het hele gebouw. Er is ruime aandacht voor een optimale afstemming van de akoestiek en lichtinval. Het interieur is zo ontworpen, dat gezondheidsklachten worden voorkomen, de productiviteit wordt verhoogd en interactie tussen gebruikers wordt gestimuleerd.

 • BG

  STEP
  INTO
  AIR

 • TD

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

BIKING AND PARKING

AIR is ingericht om het fietsers makkelijk te maken. In de kelder van het gebouw is een grote fietsenstalling om veilig en droog je fiets te parkeren met een capaciteit van ca 1.500 fietsen. Vanzelfsprekend worden hier ook oplaadstations voor e-bikes geplaatst.

De rooftop parking is exclusief voor gebruikers van de kantoorruimte en heeft een capaciteit van 80 autoparkeerplaatsen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere parkeergarages en parkeerplekken aanwezig.