Samenwerking
met
Eneco

Samenwerking met Eneco

Als de deuren van AIR opengaan, wordt het gebouw een levendige ruimte met dagelijks duizenden shoppers, bezoekers en huurders.

In lijn met onze duurzaamheidsambities wilden we dat ons verwarmings- en koelsysteem milieuvriendelijk en innovatief zou zijn. Bovenal willen we dat het binnen in AIR altijd comfortabel aanvoelt, ongeacht het weer buiten.Daar komt Eneco om de hoek kijken, die een uniek Warmte & Koude Opslagsysteem (WKO) voor het gebouw heeft ontwikkeld, aangevuld met industriƫle restwarmte. Eneco gaat vanaf 2023 volledig duurzame warmte en koeling leveren aan de gebruikers van AIR.

Deze innovatie heeft ons geholpen het ontwerpcertificaat BREEAM-Excellent voor AIR te behalen en maakt onze hoge ambities steeds meer waar; de gezondste, meest duurzame en innovatieve werkplek van Rotterdam te zijn. Naast BREEAM-Excellent werken we ook aan WELL-Gold en Wired Score-Gold certificering. We kijken uit naar deze samenwerking met Eneco en kunnen niet wachten om de warme (en koele) 'AIR' te voelen zodra het systeem operationeel is!

BEKIJK HIER DE VIDEO